Mentsvár az Állatokért és Környezetünkért Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány

Ennek első lépéseként 2005 októberében létre hoztuk Ideiglenes Befogadó Telepünket Kecskemét külterületén, Kisfái 211. sz. alatt.

2006. július 28-án megkaptuk az állatmenhely működtetéséhez szükséges engedélyeket így Ideiglenes Befogadó Telepünk ettől kezdve hivatalosan állatmenhelyként üzemel. Alapítványunk, elsősorban a beteg és idős kutyák rehabilitációját, azok új gazdához jutását szorgalmazza. Folyamatos munkát végzünk ivartalanítási akciók, gazditalálkozó szervezésében, szakértők segítségével oktatás, ismeretterjesztő, szemléletformáló előadások lebonyolításában.

Az 1%-os szórólap nyomtatása és a különböző médiumokban megjelent hirdetéseink is ezt a célt szolgálják. Az országban több rászoruló menhelyet is támogatunk, táppal, hússal vagy oltó anyaggal.

Legutóbb parvo vakcinával segítettünk..( lásd a köszönő levelek www.mentsvar.hu) Úgy gondoljuk bárhol is élnek, ….a rászoruló állatok védelme, ellátása a beteg és idős állatok gyógyítása alapítványi célunkat szolgálja. Munkánkkal, szeretnénk elérni, hogy az állatokkal való kíméletes bánásmód, tudatos magatartás és a felelős, humánus állattartási, állatvédelmi kultúra minél szélesebb körben elterjedjen, hogy kedvenceinkre mihamarabb szebb, biztonságosabb, szeretet teljesebb, „életszerűbb” élet várjon.

Mentsvár az Állatokért és Környezetünkért Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány

6000 Kecskemét, Petőfi S. u. 1/b.

Honlap: www.mentsvar.hu

E-mail: mentsvar@mentsvar.hu

info@mentsvar.hu

6000 Kecskemét, Futár utca 43

6050 Lajosmizse Alsóbene tanya 652

 

Menhelyünkön készült fotók…