Kolák Anikó köszönő Köszönő levele!

Így sikerült 7 apróságnak akiket dunaharasztiról koboztak el, már a második oltást is beadni. Mogyoró súlyos baleset után került hozzám és jelenleg is ápolásra szorul, és még két műtét vár rá.

Bundást Hernádon találtuk, rengeteg kullanccsal, bántalmazás és légpuska nyomaival tarkítva. Mexit a vizsla keveréket az illatosról mentettem meg a legnagyobb hidegben. Nem bírta volna ki a telet ott! Van két Picurunk is. Picur I. akit külterületen találtam lakott területtől nagyon messze ahol már emberek sem járnak. Körülbelül 8 hónapos kis keverék akit több hónapja nem bírunk gazdásítani,

mert annyira bizalmatlan és félős, pedig 1,5kg-os szép kis fickó!

Picur II. azért kapta ugyan azt a nevet, mert vélhetően ez lehetett neki a eredetileg is. Inárcson a legnagyobb hó esésben telefonáltak nekünk, hogy az autók között rohangál és a csúszós út miatt nagy veszélyben van! Nem akartunk menni érte a nagyon rossz állapotú autónk miatt, de mivel többen próbálták elkapni sikertelenül,

úgy döntöttünk,nem hagyhatjuk ott.

Pár órás küzdelem után sikerrel jártunk a német spicc jelegű 1 éves fiúcskánál! Továbbá vannak részben saját kutyáink is.

Pitypang az öreg szívbeteg puli és Sanyi akit a csúnyasága miatt egy kamion parkoló lelketlen tulajdonosától csak rugdosást kapott. Őket sajnos már évek óta nem sikerült elhelyezni és mivel már itt megszokták és talán már nincs is sok idejük hátra, most már maradnak. Gyuri bácsi kedvencét majdnem kihagytam a felsorolásból!

Cilla cica akit szintén súlyosan bántalmaztak.

Cila a fent felsorolt összes kutyát szó szerint beidomította a macska barátságra! Eszméletlen jól kezeli az agresszív kutyusokat és rengeteg türelme van hozzájuk! Van 15 kecskénk is akiknek az összes tején jelenleg több baba kutya és cica nevelkedik, sajnos ebből bevételem ezért nem is származik. Nagyon hálás lennék a további húsi támogatásnak,ha megoldható!

Tisztelettel: Kolák Anikó

Hernád