Alapítványunk húst osztott a nehéz körülmények között tanyán élő családok kedvenceinek.

Több helyen érdeklődtünk, hogy miért tartanak kutyát ha etetni nem tudják megfelelően!? Erre minden családnál az volt a válasz, hogy szeretik az állatokat és inkább ők esznek kevesebbet de nem válnának meg az állataiktól semmiképen.Megállapítottuk, hogy ezen családok megérdemlik a támogatást…és kijelenthetjük hogy nemes cél az amit felvállaltunk.

Sóhordó vége…

Rokkant bácsi…

Sajnos egy rokkant bácsi él az ingatlanon egy kutyusával együtt. Nagyon hálás nekünk amiért segítünk, tiszteli a munkánkat és nagyon hálás. Szegény nem tud dolgozni így nagyon nehéz az élete. A kutyusra társként tekint!

Szabados…

Le ellenőriztem hogy vesz-e a kutyáknak kaját ha mi nem viszünk!

Volt élelem a kamrában…

Szentkirály (1)…

Szentkirály (2)…

Törvénykönyv utca…

Felsőszéktó…

Kiküldött újra arra a címre , Alapítványunk ahol nem régen,szánalmas állapotok uralkodtak és sajnos kutya elkobzás és kemény büntetés várt a gazdára , mert egy nagyon lesoványodott Dalmata szenvedett!

A feliratos (Állatvédelmi Őrszolgálat) autó láttán az első reakció az volt ,hogy elbújtak és nem engedtek be. Mikor a hátsó kapun ami nyitva volt bementem felháborodva megjelent a gazda és minden fajta nem idevaló szavakkal illetett bennünket és munkánkat.Nagyon sérelmezte a komoly büntetést és rendőrt akart hívni,birtokháborításért.

Nyilatkoztam tegye…Utána lentebb vett..

Megmutatta a papírokat és a kamrába vett tápot és állateledelt…

Talán ért valamit a fáradozásunk…

Belsőnyír…

Sóhordó düllő…

Nem csak a kutyáknak segítünk , de a gáz palackot is felrakjuk , mert már nem tudott mivel főzni az idős néni!

Úrihegy…