Évek óta segítséget nyújtunk….

Általában az a probléma, hogy a mi segítségünk maximálisan és addig tart, még autónk ki nem gördül a pusztába. A legközelebbi megjelenésemnél megint a régi hibákat tárjuk fel. Ezt a mai naptól kezdve ki kell küszöbölni, mert felháborító, változás kell!

Felhívta a figyelmem Elnök Asszonyunk hogy ez így nem mehet tovább!!! A mai napig a kutyák nagyon soványak, főleg a …( Zordon,Zora , Zita) akik kaukázusi -dog keverékek és nagyon intelligens kutyák a Dog eleganciáját és kaukázusi védő szellemét hordozzák magukban. A többi kis pumit eltakarja szőrzete és ez végett a kondíció hiányosságait nehezebb megállapítani. De úgy rontanak a kajára mintha még soha nem ettek volna…

Alapítványunk már felajánlotta a Dog -ok ivartalanítását is, a következő szaporulat megakadályozása érdekében.

Igazándiból nem érdekel a tulajdonos fedhetettlen magán élete amiről természetesen tudunk, de nem akarom ezt taglalni, mert nekünk a kutyák a fontosak. Viszont ennek tudatában tudjuk milyen emberrel állunk szemben!! Ellenőrzéseink alkalmával lefényképeztük a saját etetésre megvett tápot, kenyeret… ami a kamrában volt elrakva.

Mégis nagyon soványak és kedvetlenek a jószágok…

Lehet, hogy ez álca és midig áll a spejz mélyén van egy pár zsák táp, éppen azért ha megjelennek a hatóságok, de ezt soha nem kapják meg..??? Ma az összes kutyát kiféregtelenítettük!

100 kg húst megetettünk velük! Utolsó megbeszélés alapján tudattam a tulajjal, hogy megint fel van jelentve és 3 nap múlva jövünk ellenőrizni! A rendőrség látóterébe került és legalább 3 évet kaphat ha nem változtat, de akkor nem számoltuk a jelenleg érvényben lévő felfüggesztéseit amiről mi természetesen tudunk… Akkor azt is megkapja…