Nagyon nagy szükség lenne most is az összefogásra!

Van még egy nagyon fontos és szívszorító dolog…Nem tudnak egymás nélkül élni a kutyusok! Tehát egy boldog családban szeretnének élni.

Örökbefogadó családra van szükségük! Mentsük meg őket együtt..Én hiszek benne képesek vagyunk rá….

Poci és Stefi szerelmét sokan megirigyelhetnék,éjjel nappal együtt vannak,együtt játszanak, együtt alszanak összebújva, tappancsukkal érintve egymás testét amit mindig érezni akarnak. Két lélek,egy gondolat,két szív,egy dobbanása. Most nagy veszélybe került a kapcsolatuk, mert gazdijuknak meg kell válnia tőlük. Megpróbálják a lehetetlent és szépen kérik a kedves embereket,hogy segítsenek rajtuk,nem bírnának egymás nélkül élni, főleg úgy,hogy még az eddigi otthonuktól is meg kell válniuk. Nekünk embereknek, pedig nincs jogunk szétválasztani ezt a gyönyörű szerelmet, mindent meg kell

tennünk annak érdekében, hogy együtt maradhassanak. Ha valaha voltál már szerelmes akkor megérted,tudom külön-külön is nehéz gazdit találni, de meg kell próbálnunk mert tragédia lehet a vége..

Eddigi életükben lakásban éltek, szobatiszták, okosak, de a pórázon való sétálás nehezen megy, mert kevés idő jutott eddig is rájuk.

Szeretnék megkérni mindenkit,hogy ne a gazdit szidja és boncolgassa a miérteket,azzal nem segítünk a kutyáknak, itt csakis róluk van szó.

Poci: basset hund mix,4-éves oltott chippes ivaros kan.

Stefi: stafford/foxi mix 1,5 éves oltott chippes ivartalanított szuka.

Csepelen élnek

érd:

Katalin Klocsko : 06-70-429-8633