Segítettünk egy csodaszép fehér cicán

Elnök asszonyunk engedélyezte , hogy segítsünk szerencsétlen állaton. A megtaláló orvoshoz vitte , ellátásban részesült a cica melyet alapítványunk fizetett ki.

Megtaláló köszönő levele:

Tisztelt Elnök asszony, kedves Mentsvár dolgozók!

Nem volt még alkalmam írni, de most szeretném megköszönni a támogatásukat, mellyel egy általam talált kis cica gyógyulását segítették! El se tudom képzelni mennyi szeretetbe és energiába kerül annak a sok árva kutyusnak a sorsát jobbá tenni, de mégis volt még annyi plusz önökben, hogy ennek a kis lurkónak is segítsenek. Nagyon hálás vagyok és örömmel tudatom, hogy a pénzt amelyet adtak nagy segítséggel volt a rehabilitációjában. A cica melyet Havas névre kereszteltünk, gerincsérülései ellenére már feltud állni és saját lábán képes közlekedni az önök által támogatott gyógyszeres kezelések révén! Küldenék róla egy képet hogy lássák kin is esett meg a szívük 🙂

A legőszintébb köszönetem mellett szeretnék felajánlani én is egy kis segítséget ha igényt tartanak rá. Kép-kiadványszerkesztő grafikusként tevékenykedem, szórólapokat, hirdetéseket készítek, és ha a jövőben szükségük lenne valamilyen szóróanyagra, a grafikai tervezést ingyen és bérmentve szívesen vállalnám, hogy valamivel én is viszonozzam jóságukat!

Még egyszer köszönöm a támogatását, üdvözlettel B. K.