Segítséget kért alapítványunktól egy gazda!

Miután haza értünk próbáltam körbe érdeklődni, hogy a közvetlen közeli szomszédok közül kinek van légpuskája és miért lövöldözik itt az állatokra.

Az egyik szomszéd mondta, hogy délelőtt hallott valami pukkanást, egy bevallotta, hogy van puskája, míg a legtöbb nem tud semmiről sem, viszont az egyik szerint sokaknak van légpuskájuk.

A rendőrségen meg tettem a büntető feljelentést, és csatoltam a rendelkezésre álló dokumentumokat, viszont szeretném ez ügyben a segítségüket kérni, hogy ilyenkor hogyan lehet kideríteni, vagy utána járni az ilyen eseteknek? Gondolom vannak saját tapasztalataik. Jelen esetben mik a rendelkezésre álló lehetőségek, hogy az ilyen gaztettek elejét vegyük?

Várom szíves válaszukat.

Üdvözlettel: F. P.

**********************************************************************

Tisztelt F.P.!

Köszönjük, hogy megosztotta velünk ezt a problémát. Mi ilyen esetekben mindig a média segítségét szoktuk kérni.

RTL, TV2, Helyi adó esetleg…az ilyen esetekre rászoktak mozdulni. A Média nagy segítség.

Kérem majd tájékoztasson minket az ügy kimeneteléről. Ha bármiben tudunk segíteni állunk rendelkezésére.

********************************************************************

Rendben köszönöm az ötletet, ez nekem is eszembe jutott. Tegnap körbe jártam a közvetlen szomszédokat, és közöltem, hogy büntető feljelentést tettem, és, hogy mindent elkövetek az elkövető felelősségre vonásáért.

Ma reggelre úgy látom, hogy már jobban van a család cicája, mert aktívabb, rendesen eszik, és szokásához híven éjszaka jött hozzánk hízelegni.

Egy darabig bezárva tartjuk mindet, és délután viszem kontrollra.

Esetleg Önök tudnak egy kiváló specialistát, aki biztonságosan ki tudná venni a lövedéket a cica szeménél? A mi állatorvosunk azt mondta, hogy egy kicsit még várjunk, hogy kiderüljön mi lesz a szemével. Én úgy látom, hogy most egy kicsit mintha tisztább lenne.

Üdvözlettel: F. P.

*******************************************************************

Örülünk , hogy jobban van szegény. Az Egyetemen van Budapesten a Dr. Szentgáli Zsolt professzor ő biztosan megoldja. Mi hozzá szoktuk vinni a szemsérült állatainkat. Időpontot kell egyeztetni

1078, Budapest István utca 2. 06-1- 4784197

*******************************************************************

Oké, a kontrollok után, miután érdemben is javul az állapota egyeztetek az állatorvosunkkal, hogy mit javasol, és legfeljebb elviszem megnézetni Dr. Szentgáli Zsolt Úrhoz, és, ha Ő magabiztosan ki tudja operálni a lövedéket, akkor mindenképpen elviszem hozzá a kedvencünket. Köszönöm a segítségüket, a médiának is tervezem elküldeni az anyagot.

Üdvözlettel: F. P.