Segélykérő levelet kaptunk…

Feladó: @gmail.com>

Dátum: 2015. június 27. 13:22:06 CEST

Címzett: mentsvar@mentsvar.hu

Éva vagyok, Ágasegyházán lakom. 2015. június 23-án munkából hazamenet (kb. 17.30 és 18 óra között) az utcán találtam egy 4-6 hetes zsemleszínű Pumi-Puli keveréknek tűnő kölyök kutyát. Állítólag reggel óta ott csavargott. Természetesen megsajnáltam hazavittem enni, inni adtam neki amit nagy örömmel el is fogadott. Ez után felhívtam az ön munkatársát. Javasolta, hogy hívjam fel az ebrendészetet, ahol is telefonon keresztül még én voltam zavarban, hogy hogy merem őket zavarni, meg egyébként is idézem” NEM VAGYOK KECSKEMÉT KÖRNYÉKI! ”

Újra visszahívtam az Ön munkatársát, akivel meg is beszéltük, hogy egyenlőre befogadjuk ( a befogadók: egy 14 éves tacsikeverék, és két cica) a kis kutyust.

A gond itt kezdődik. Államilag alul fizetett közalkalmazott és özvegy asszony vagyok.A férjem alig egy éve halt meg és itt maradtam egy fizetéssel sok adóssággal. Jelenleg még aktív dolgozó vagyok,de már nem naiv korú.Kezdeti időszakra nem vagyok berendezkedve egy kiskutya oltására.chippeztetésére – ez nálunk kb. 10.000- 14.000,-Ft lenne. Most még nem hogy az összeggel nem rendelkezem , de az etetése is gondot okoz, de már szeretnénk meg tartani.

Kérem amennyiben módjában áll legyen segítségünkre, hogy 4 tagú kis családunk öt tagúvá bővülhessen.

Megértését és segítő készségét megköszönve,

Tisztelettel Éva

Lakás: 6076.Ágasegyháza