Segítségkérés….

Telefonáltunk már a körzetünkbe lévő állatorvosoknak de többsége nem dolgozik hétvégén akit meg ügyeletesnek mondtak állatorvost ő meg szabadságon van,így szegedre kéne vigyük ami a következő gondomat képezi mert se autóm se jogosítványom nincs. Bélcsavarodásra gondolok ugyanis rohamai szoktak lenni,mai nap 3 alkalommal fordult elő,nagyon sajnálom szegényt mert jobb sorsot érdemelne mert nagyon jó kutya és óriási szíve van. Kérem önöket ha tudnak valakit aki segíteni tudna nekünk mihamarabb szóljanak vissza,nagyon szeretem a kutyámat és nem akarom elveszíteni. Ópusztaszeri lakosok vagyunk. Segítségüket előre is köszönöm.

Üdvözlettel:G.L.

*****************************************************

2015.08.29. 22:19 ezt írta (“Mentsvár” ):

Tisztelt Levente!

Ha elviszik a kutyust az orvoshoz kifizetjük a költségeket. Kérem mutassa meg a levelet az orvosnak.

Ha az orvos elérhetőségét megadja felvesszük vele a kapcsolatot.

****************************************************

Címzett: Mentsvár

Tárgy: Köszönöm!

Sajnálatos módon egy állatorvos se volt ügyeletben, holott kellet volna lenni egynek. Szóbeli megállapodásban volt 2 állatorvos egymással,hogy helyettesíti majd egymást, hát az aki kellet volna ügyeletben legyen az otthon bográcsozott, aki meg eredetileg ügyeletben kellett volna legyen fel sem vette a telefont, csak egy üzenetet küldött. Felháborító amit műveltek a hétvégén, remélem következménye is lesz mert hagytak szenvedni egy állatot. Annyiban segített az egyik állatorvos,hogy telefonon keresztül megállapította az epilepsziát és gyógyszert ajánlott neki, nincs jobban a kutya sajnos. Ma kértem kölcsönt a kiszállási díjra és megpróbálok hívni egy olyan állatorvost aki tudna segíteni. A kutyát ilyen állapotban senki nem meri szállítani meg félünk, hogy út közben több rohama is lesz. Szeretném megköszönni a támogatásukat,rendkívül hálás vagyok önöknek. Remélem egyszer majd én is tudok segíteni önöknek.

****************************************************

2015.09.01

A kutyust tegnap sikerült elvinni az állatorvoshoz. Szerencsére sikerült találjunk egy kedves, hozzáértő, segítőkész állatorvost. Dr.Dakó Zoltánnak hívják. Telefonszáma: 0670 424 4455. Említettem neki,hogy a kezelésre nincs pénzem és szóltam neki,hogy az alapítvány segítene rajtunk. Igazából szó nem esett sem a kezelés alatt sem a végén a fizetésről.

Köszönöm a segítséget!

G. L.

************************************************************

2015.09.01. 10:46 ezt írta (“Mentsvár” ):

Köszönjük szépen az információt. A kutyuska jobban van? Küldene róla egy fotót azt megköszönnénk.

Felvesszük az állatorvossal a kapcsolatot.

*******************************************************

Kedves Hornyákné B.Sarolta!

Sajnos a kiskutyám tegnap feladta a harcot,nagyjából egy órával azelőtt,hogy érdeklődtek.Sajnos csak 2 évet bírt velem élni,hihetetlen fájdalmat okozott azzal,hogy elhunyt.Nála jobb kutya nemlétezett soha.Vicces,játékos,barátságos,gyönyörű,csintalan kis kutya volt,emelet rendkívül tanulékony.A mai nap tudatosultam azzal igazan,hogy ő már nincs többé,nem jött hozzám a reggel amikor kimentem kávézni,nem jött amikor kiengedtem a malacokat legelni,nem dobálta a lábam alá a labdáját,nem jött ki velem a kapuig amikor elmentem itthonról,és nem figyelt utánam a kerítésre támaszkodva.Sajnálom,hogy ennyit írok csak tudatni szeretném önökkel,hogy egy páratlan jó kutyán segítettek volna.Az orvoshoz elmentem ma,5 ezer forintot kért,azt mondta,hogy csak az anyagdíjat számolja, a tegnapi kiszállásáért nem is kért pénzt.Én rendeztem vele kölcsönpénzből az 5 ezer forintot, így az alapítványnak nincs fizetni valója,az a pénz jó lesz egy másik kutya szerető gazdájának is.A kutyáról küldök képet.Személy szerint én azt gondolom,hogy ha az ügyeletes állatorvos kötelesség teljesen végezte volna a dolgát a hétvégén akkor megmenthető lett volna. Nem találtam senkit aki elmerte volna vállalni a kutya szállítását abban az állapotban,buszra pedig nem engedtek volna fel vele.Köszönöm szépen az alapítvány segítő készségét!Kívánom,hogy sok állatnak tudjanak még segíteni!

Esetleg ha van ismeretségük/menhelyük itt a környéken és tudnak Husky-Német-juhász alomról kérem szóljanak.Hátha boldogabbá tudnék tenni egy kiskutyát.Egy hónap múlva végzek a szakmával és átunna már lesz normális munkahelyem,úgy hogy reményeim szerint nem kell féljek ha netán adódna még egy ilyen helyzet.

Üdvözlettel: G. L.