Hatósági állatvédelmi ellenőrzés…

Az ellenőrzés során kirívó járvány, vagy Állategészségügyi problémát nem találtak a hatóságok.Három helyszínre nem jutottak be, mert a tulajdonos nem tartózkodott a területen, azonban a külső szemle alapján, minkét helyen kivetni való található az állatok tartásával kapcsolatban.

Az ellenőrzés során készül felvételek!

&nbsp,

&nbsp,

Feslőszéktó…

Sajnos Feslőszéktón lévő ingatlanra nem tudtunk bemenni mert a gazda nem tartózkodott otthon. Egy láncra kötött nagyon lesoványodott kutyát láttunk élelem és víz nélkül. A kutyának megfelelő háza sincs egy vashordó van helyette. Ami semmire sem jó!

Felszólítást hagytunk…

Reptéri út…

Sajnos a gazda nem tartózkodott otthon így nem tudtunk bemenni az ingatlanra. Alkalmazottal tudtunk beszélni de ő nem igazán volt segítőkész. Fotókat készítettünk egy másik időpontba újra megkíséreljük a látogatást.

Szabados tanya…

A tanyán 15-20kutya él nem megfelelő körülmények között. Főként mudi fajtájú kutyák. Gazdát felszólítottuk, kutyák nagy része oltott és chippel ellátott.

Vacsihegy…

Odaérkezésünkkor sok buldog kb 15 db fogadott minket. A gazda nem tartózkodott otthon, így a kutyákról semmit sem tudtunk meg. Próbáltunk chipet nézni bennük de sajnos sikertelenül.

Egyik szomszéddal beszéltünk aki elmondta, hogy rendesen vannak etetve és gondozva a kutyák. Külső szemlélet alapján a kutyák egészségesek voltak és nem soványak.

Zsinór utca…

Tulajdonossal beszéltünk. Elmondása szerint úgy szegődtek a kutyák oda hozzájuk. Oltásuk nincs és chippel sincsenek ellátva. Rossz anyagi körülmények között él a család de a kutyára meg szükségük van. Későbbiekben megpróbáljuk támogatni a családot.