A Menhely az Állatokért Alapítvány 50 000.-Ft nyomravezetői díjat ajánlott fel aki segít…

Valószínűsíthető, hogy a szívtelen gazda kötötte ki a szerencsétlen szenvedő állatot.Rettenetesen elhanyagolt kutya, irtózatosan büdös és koszos volt. A szőre eredetileg fehér lenne , de most szürke a kosztól és a piszoktól. Segítséget kért kollégánk,egy arra járó embertől, hogy a kutyát betudja tenni úgy az autóba , hogy fájdalmat ne okozzon neki. A segítő szándékú férfi szó szerint elhányta magát. Messziről bűzlött szerencsétlen állat. Ezután a Menhely az Állatokért Alapítvány telephelyére került ahol a menhely állatorvosa megvizsgálta, riadtan közölte, hogy 3 hatalmas emlődaganata van a kutyának, melyből egy ki is fakadt már és váladékozott. Ez miatt volt olyan szörnyen büdös a kutyus. Nem tudjuk milyen megfontolásból kötötte ki a gazda a kutyát de egy biztos….bűncselekményt követett el. Ezért a tettéért vállalnia kell a felelősséget!!!!!

KÉRJÜK A LAKOSSÁG SEGÍTSÉGÉT, HOGY MEGTALÁLJUK A GAZDÁNAK NEM NEVEZHETŐ “EMBERT” AKI ELKÖVETTE EZT A SZÖRNYŰ CSELEKEDETET.

50 000FT NYOMRAVEZETŐI DÍJAT KAP AKI FELISMERI A KUTYÁT ILLETVE ELVEZET A GAZDÁHOZ …TERMESZTÉSEN NÉVTELENÜL! Bejelentéseket várjuk a 06-20/476-9693-as telefonszámon.

Sajnos a kutyust nem tudtuk megmenteni, már soha többé senki nem bánthatja! Emléke örökre velünk marad.