A mai nap őrszolgálatunk gyors intézkedést hajtott végre a Szabados Tanyán ….

Tudtam a Tanyán maradt emberekbe nem lehet bízni, mert már bebizonyították az évek hosszú sora alatt. Nem is találtam mást kiérkezésemkor, csont száraz tálak és fáradtan ugráló kutyák fogadtak.

Nagyon sokat olvastam történeteket, hogy az állatok sírnak és szó szerint könnycseppek hullanak szemükből…. Sajnos ezt most megtapasztaltam és Zordon (Dog-Kaukázusi ) szeméből valóban nagy oroszlán könnyek estek ki nagyon megható volt és még biztosan sokáig a hatása alatt leszek…:(:(:(

Nagyon jól ismerem őket és szerintem kölcsönösen kialakult egy kapcsolat köztünk, annak ellenére, hogy természetesen nem én vagyok a tulajdonos, de valahol már hozzám is tartoznak. Nagyon sokat segítettünk a nagy hidegekbe élelemmel, házzal, szalmával, féregtelenítéssel, élősködő irtással hála Alapítványunk önzetlen munkájának. Szerintem azt is tudják a nagyon sok sétáltatást nekünk köszönhetik, hát mért ne tudnák ők nem buták …okos házőrző ebek!

Kiérkezésemkor heves csaholás és üdvözlés fogadott és már a bevezető úton lehetett hangjukat hallani, megismerték az Alapítványunk autóját.

Minden kis kedvencet megetettünk és friss vizet adtunk nekik.

Elkellet töltenem egy kis időt a helyszínem, hogy megnyugodjanak!

Minden nap kimegyek és elvégzek körülöttük még gazdájuk haza nem érkezik a Kórházból ahol válságos állapotba fekszik, nem tudunk mit tenni SEGÍTENI kell!