Határ mellett Bácsbokodon és Bácsalmáson szolgálatot teljesítő katonák és rendőrök mentették meg szerencsétlen kóbor kutya életét!

Elmondták, hogy össze voltak kötözve a lábai …úgy dobták ki szerencsétlent Rossz állapotban volt. Nagyon sajnálták , elkezdték etetgetni, féreghajtó tablettát vettek neki, bolhanyakörveket . Sajnos ők már csak pár napot maradnak így gondoskodni szeretnének róla. Több helyről kértek segítséget de eddig nem kaptak.

A Kecskeméti Mentsvár az állatokért alapítvány elnökével történt telefonbeszélgetés után rendeződni látszik a szerencsétlen állatok sorsa ugyanis az alapítvány munkatársai leutaznak Bácsbokodra a határhoz és biztonságos helyre Kecskemétre a menhelyre szállítják és gyógykezelik a kutyusokat

2016.08.10-én őrszolgálatunk elindult a 200km-re lévő Dorka segítségére. Oda érkezésünkkor a kutyus békésen aludt jóllakottan. Gábor a megmentője Ő adta a Dorka nevet a kutyusnak, röviden elmondta nekünk a történetet, amit videóra vettünk. Fotókat is készítettünk . Érdemes megnézni a videót…tanúságos !

Dorka most ideiglenes befogadónál várja az új gazdi jelentkezését.

Orvosi vizsgálatokon esik át, oltásokat , és chipet kap.

Dorkáról további információ a 20/476 9693-as telefonszámon.

Mi úgy gondoljuk a példás szolgálat mellett emberségből is példásra vizsgáztak a Veszprémi radarezred katonai egysége!

Köszönjük szépen Nekik