Brutális állatkínzás Ráckevén!

Jelenleg a Gödi állatkórházban van sokkos állapotban élet halál között. Találtunk 1 alapítványt aki átvállalta a kezelési költségeket. , a kutyusnak szétverte a fejét, kifolyt a bal szeme, darabokra tört az állkapcsa, feljebb csúszott a szíve és több szakítás van az oldalán. Abban kérném a segítségüket, hogy a bántalmazó méltó büntetést kapjon. Egyre több az ilyen állatkínzás és valahogy véget kell ennek vetni. A rendőrök bűncselekmény miatt elindították a nyomozást de attól tartunk nem lesz belőle semmi. A kutyusnak több műtéten kell átesnie és Hónapok mire felépül, ha felépül egyáltalán. a szemét sajnos nem lehet megmenteni. Mellékelten küldök képet meg a kórház által kiadott kórlapot.

***************************************************************

Nem sok mindent tudunk az esethez szólni mert zokogni tudnánk 🙁 Hogy tehet ilyet valaki? A következő már az ember lesz akivel ezt teszi?

Semmi különös nem történt , csak annyi hogy átszökött a szomszédba , akik az helyett hogy haza tessékelték volna …elővettek egy kapát, ásót vagy botot nem tudni mit és fél holtra verték a kutyát!

A gazda és a rendőrség már olyan állapotban találta a kutyust ahogyan a fotókon látjátok. Eljárás indult, a kutya kórházban …az elkövető pedig szabadlábon mosolyogva éli mindennapjait!

Szépen kérünk, segíts nekünk, hogy ne történhessen ilyen!

Osszátok meg az esetet …minden emberhez jusson el és mindenki gondolkodjon el magában , hogy 2016-ban milyen emberek között élünk!

Összefogással erősebbek lehetünk!!!!

https://www.facebook.com/www.mentsvar.hu/photos/