Állatok világnapja…

Az Állatok világnapja alkalmából örökbefogadó napot szerveztünk. Nem titkolt célunk volt a szemléletformálás, sok ember eljön egy ilyen rendezvényre, válaszolunk az állattartással kapcsolatos kérdéseikre, segítünk, tanácsokkal lássuk el őket.   2017-ben  a Kecskeméti Tesco áruház bejáratához szerveztük az örökbefogadó napunkat.

Reggel korán keltünk előkészítettük kedvenceinket az útra, 9 órakor már az áruház bejáratánál álltunk kis pártfogoltjainkkal, és vártuk az érdeklődőket. Nagyon sokan jöttek…. és volt sok örökbefogadónk is. Megnézték, megsimogatták kedvenceinket, ezután mentek az áruházba vásárolni, a bevásárlásból jutott nekünk is, a nap végére 12 zsák tápot és 19 db nagy dobozos konzerv gyűlt össze. Voltak akik az ivartalanítási Akció miatt jöttek kupont igényelni, nagyon jó volt a személyes kapcsolat kontaktus, megtudtuk beszélni az ivartalanítás fontosságát, mikor milyen idős kortól lehet vinni a házi kedvenceket a műtétre. Elmondtuk alapítványunk a 1%-ból finanszírozza az   ivartalanítást, felhívtuk figyelmüket mindig rendelkezzenek az 1%-ról, és ha ezt alapítványunknak adják  azt köszönjük, nagyrészt vissza adjuk, mint pl. az ivartalanítási akció, kutyaházakat vásárolunk belőle  azzal is segítünk az arra rászorulókat.

A szemléletformáláson  kívül is eredményes volt a napunk, 8 kutyusuknak találtunk örökbefogadó gazdira. Nagy öröm volt ez számunkra, ők már új otthonukba szerető gazdijuk oldalán hajthatták álomra fejüket. Ezúton szeretnénk megköszöni a Kecskeméti Tesco áruház vezetésének a segítségét, hogy lehetővé tette számunkra a rendezvény lebonyolítását. Szeretnénk megköszönni azoknak akik vásárolni jöttek és egy kutyussal tértek haza a bevásárlásból, köszönjük minden örökbefogadónknak hogy elvittek egy egy kis pártfogoltunkat, szeressék és vigyázzanak rájuk! Végül köszönjük mindenikek aki ki jött a rendezvényünkre, sokan elismerő szavakkal szóltak alapítványunk által végzett munkáról, ill. a rendezvényről “Jó ötlet volt” mondták. Az áruház vezetésétől is igéretett kaptunk, máskor is szívesen látnak bennünk… Köszönjük

Facebook….